videoinlägg

eftersom jag inte har något speciellt att skriva om så tänkte jag visa några klipp som jag och tjejerna i min klass gjorde när vi gick i 6;an.






flera videoklipp finns här. :)

/annie

godmorgon

snart ska vi åka till stan och fixa en grej ;) sen kommer vi hem och gör....... vadå? :)
men iallafall. på facebook finns det en sida om justin bieber och dom skulle göra en fanvideo av NEXT 2 U, och jag är med i den :D:D http://www.youtube.com/watch?v=ViNYDsKr3OU&feature=player_embedded KOLLA PÅ DEN !!!!!!! :) ♥
kram ronja' <3

Dom har kommit!!!!!

Ni ska bara veta hur jävla glad jag är nu!   Mina efterlängtade skor som jag har väntat på i 6 månader har äntligen kommit! SLÄNGER IN EN BILD SENARE :)

Och vet ni hur roligt det är med er?
Igår fick vi 43 som kollade på våran blogg! AWSOME! :D
Och att jag får veta vad Annie håller på med, fast vi inte pratar så! Det är jätteroligt att ha en blogg tilsammans med dej, Annie. :)♥

kram ronja' ♥


hola!

Idag så har jag varit ute i solen och gick bara in för att kalla ner mig ^^ Sen så ska jag ut i solen lite igen innan jag åker in till stan! Imon så kommer det en kompis och sover över, sen kommer det en annan kompis och sover över från fredag till lördag, så jag vet inte om jag hinner blogga så mycket då, men jag tror att jag kommer göra en bokrecension snart.
/annie


cha

Cha cah :D
Har en kompis hemma hos mej, men han sa att han skulle hem snart såå... Då blir man själv hemma, robin (bruchan) åker hem till pappsen idag,,, så då kan man ju blogg utan bli störd. Dock vet jag inte om det kommer en bokrecension snart, har inte läst speciellt mycket. Antagligen ska man görat idag och löpa solen! Visst är det skönt ute? Och visst vill man bli lite brun?
Kram Ronja' <3

godnatt :)

ville bara säga godnatt:) är jättetrött och en kompis ska sova här och hon blir sur om inte jag kommer snart så godnatt på er ;)
kram ronja' <3

chacha

nu är jag här igen :) nu är det lördag, påsklov och skinande sol, kan det bli bättre. jo det kan det säkert men ni fattar vad jag menar. ska nog inte göra så mycke i påsk, bli att hemma hos mamma den här veckan då3 :) det kan jag inte vara allt för ofta ;) vad ska ni gör i påsk ? :D
kram ronja'

bloglovin'

om ni har bloglovin' så får ni väldigt gärna följa oss!
klicka bara här!

Tjena!

Annie är här. Jag vet inte om jag kommer blogga så mycket denna helgen/veckan. Det mesta beror på att mina två syskon är hemma från Malmö och så kom min syrras pojkvän hit också. Kul!
Men när jag har tid så ska jag nog ladda upp lite foton som jag förmodligen kommer ta och så kommer jag göra någon bokrecension.
Vi ses tills dess!

ps! Jag har nu lagt till "bokrecensioner" till Kategorier.


Tack!




Tack, tack, tack!
Både jag och Annie säger tack för detta!

Kram Ronja,

Hallå, hallå :)

Nemenhej, nu är jag här igen. ;) Idag börjar vårat påsklov, skönt. En vecka ledigt, men massa sol (få vi hoppas) och att det är lika skönt väder som det vart idag! Eller vad tycker du? :) Vart inne och kollade på Fokis blogg alldelesd nyss, kollade på några 'gammla' inlägg om deras lägenhet i Thailand, värkar assychst. ;)
Men gotta go nu, kram Ronja. :)


Försöker fixa designen

Det är Annie här. Jag kan nog inte skriva om någon bok denna veckan tror jag, försöker få designen att funka och som ni ser nu så är den ju åt vänster (iallafall på min dator), ska se om jag kan fixa det idag. Vad tycker ni om den sålänge? Släng gärna in en kommentar.

Dödsdömd



Japp, denna bok har jag (Ronja) då läst ut. Den handlar om Béatrice Saubin, född i Romilly, Frankrike, uppväxt med sin mormor eftersom hennes mamma övergav henne när hon bara var en liten flicka. Den kanske ser jättetråkig ut, men det är den faktiskt inte. Den heter 'Dödsdömd' eftersom hon fick sitta i fängelse i 10 år, därför att när hon fyllde 20 ville hon ut och se världen, bli en såkallad 'Hippie'. Hon åkte iväg, träffade folk, hon kom till Malaysia, där hon träffade kinesen Eddy Tan Kim Soo. Hon blitr förälskad och dom bestämmer sig för att gifta sig i Frankrike. Dom åker inte dit tillsammans, Eddy hade några ärenden att fixa innan, och när dom skulle skiljas fick Béatrice en grön resväska av Eddy. När hon kom fram till flygplatsen så blev hon intagen på avsökning av knark. Såklart hade hon inte något med sig, vad hon visste iallafall. Dom hittade fem kilo narkotia och hon döms till döden.

Låter spännande? Den är kanske lite långvarig innan man kommer in i den, och om du inte tycker om 'gammla' böcker, (det är ingen gammal bok, den bara utspelar sig i 1960-1990 talet) så är detta ingen bok för dig. Jag tycker inte om det så mycket, det bara skulle vara så att det inte var 2000-talet. Du skulle förstå om du läste den.

Kram Ronja,♥

Hej!

Hej!
Vi är två tjejer på snart 14 år, och vi älskar att läsa. Vi gör ett skolaarbete där vi bestämde oss för att göra en blogg om böcker (eftersom vi gillar det) så nu har vi startat en. Vi kommer att skriva minst en gång i veckan om böcker och tävlingar kommer vi också att ha! Jo just det, vi heter Ronja och Annie och vi bor i Kalmar.
Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0