Vår!

Här kommer en liten vår-bild som visar att den är här (och har varit ett tag).



Det är en härlig bild som jag och Annie hittade på google.

& Annie (glöm inte mig!)

godnatt från mobilen :)

 


Handla [x]

Hej!
Hmm.. undrar varför inte Annie har bloggat på länge, hon har väll andra saker för sig änn att sitta inne vid datorn.
Visst är det härligt ute?
Mamma och ag åkte in till en loppis inne i stan, sen bar det åt til HC (HansaCity, med affärer som Ikea, CityGross och modehuset.)  Vi köpte en massa saker, orkar inte skriva upp allt nu, för man vill bara ut i solen. ^^

Morning :)

Jag vet att uppdateringen har varit upp och ner den senaste tiden, men det finns alltid orsaker. På fredag t.ex har vi matteprov som vi verkligen vill kunna ha minst VG på, och vill man ha nått måste man öva! Men idag är jag sjuk och kommer vara tillgänlig till datorn mest hela dan, det är ju inte precis vakert väder nu, så man kan ju inte vara ute. :( Hoppas det blir finare snart!

Jenny kommer snart hem och då kanske hon vill sitta vid datorn lite... men hon har faktiskt jobbat natt och jag vet inte, men jag skulle vara ganska tjurig.
Simba väkte mig idag. Han kom in vid 7-tiden och jamade, så då gick jag ner. Först trode jag att ville ut, men han ville ha mat, det matvräcket!

Någonting som jag verkligen vill (ska!) göra är att flytta till Thailand när jag blir stor. Ska försöka att skrapa ihop pengar till det, men nu ska man väll leva i nuet, inte sant? :)

Nu får ni ha en riktigt bra Tisdag!


Dagens artist enligt er! + min dag.

I förra dagens artist frågade jag er om ni vilje välja, och det blev...

RIHANNA!



Nästa artist tar jag eller Annie!



Min dag

Idag har jag varit i skolan, sprungit minimaran, som är en 7 km lång sträcka, på 1 timma och 14 minuter, vilket jag tyckte var bra, för vi gick ju mestadels!
Imorgon är det fredag, inte vilken fredag som hällst, utan FREDAG DEN 13!! Huh!
+ Att det är elevens val (vi elever får välja någonting som vi vill göra en hel dag, t.ex. fotboll, cyckelutflyckt) och jag valde kemi, så imon kommer skolan brinna ner. Fredag den 13 är väll en otursdag, och vi kanske har den ''oturen'' att skolan börja brinna... Vi får väll se!

godnatt!
ronja♥

provar igen...

hello!

Jag provar idag om jag kan göra ett inlägg som faktiskt kommer ut!

Det har ju varit lite problem med det nu, det säger ju blogg.se själv.
Men om det nu kommer ut, så vill jag bara säga en sak!
Ni kan inte bli arga om vi inte har skrivit, för det har vi men det kommer inte ut... :(

Men nu ska jag gå.

Ronja'♥


Dagens artist

Dagens artist är...
Bruno Mars



Tycker allt att han ser ganska bra ut. ;)
Vilken är nästa Dagens artist?
Vill ni bestämma? Det är bara att kommentera på! :)

Städat och klart

Hej! :)
Nu har vi städat och fixat lite hemma, ganska skönt att få det gjort. :)
Nu blir det att titta lite på teve;n, det är Bedtime Stories. :D
Vad ska ni göra i helgen?
ronja' ♥

hejhej :)

Hej. Idag var andra dagen i skolan (y) Och busschauffören körde FEL idag :o Jag förstår inte dagens busschaufförer... skojja. Men sedan körde hon in i någons staket ialla fall. OHPS :/... Men kul hade vi i alla fall.. Vi fick tränga oss in i en liten buss, med ungefär 17 platser, och vi var typ 21. Fast jag fick en sittplats ialla fall.
Menmen, vi kom till skolan ialla fall! (y) Idag slutade vi vid 4 egentligen, men fick sluta... kvart över tre? JIIPIE :D

Men gotta go,
bye-sisar' ronja'♥


frost



Boken frost handlar om Grace. När Grace var liten blev hon biten av vargarna i skogen, men hon har aldrig förvandlats till en varg. Hon har därför betraktat vargarna på vintrarna och under sommaren längtat tills att få se dem igen. Vad Grace inte vet är att vargarna förvandlas varje sommar för att bli mänskliga i några månader. Hennes varg, den varg som räddat henne från de andra vargarna, heter Sam och jobbar på ett nära bibliotek. Han ser henne när hon är där med sina vänner, men hon märker honom inte. Sam hinner inte se henne igen innan han förvandlas. Men ödet gör att han förvandlas igen, tillbaka till sitt rätta Sam, och Grace tar hand om honom. Men det är Sams sista år. Om han förvandlas nu så kommer han aldrig att få se henne igen, då kommer han förbli varg föralltid. Därför kämpar Grace för att få honom att förbli människa, men det är inte enkelt. Sam och Grace krockar och Sam förvandlas. Grace gör vad som helst för att få honom tillbaka.

/annie

DAGENS LÅT OCH ARTIST... enligt Ronja :P

Dagen låt är Fire Burning av Sean Kingston!

SOMEBODY CALL 911 SHAWTY FIRE BURNING ON THE DANCE FLOOR!♥

NOW TAKE MY RED, BLACK CRAD AND MY JEWELARY!♥

och dagens artist är....

SEAN själv!!! *APPLÅDER*
Haha, det är vad jag tycker iallafall. Kommer en ny imon ? :D

Ha en bra dag, kanske uppdaterar senare ♥
/ kram ronja'♥

icke god morgon.

rubriken värkar ju säga sitt :) jag är inte hemma nu, så bloggar från mobilen :) i natt var man i stan på en såkallad festival fullt ös. haha , ja det  kallas festival.. tror jag , jaja, i vilke fall träffade man ina , klara och rebecca där ! myssiga tjejer :) så man var med dom till typ tolv, sen skulle vi köra lasergame och där träffade vi två killar och en tjej som vi inte frågade om namnet, ååååh :( jaja kul hadr vi ialla fall :D nån annan som var där ? :)

RSS 2.0