uncomplete


(suddig bild)


jag längtar så mycket till Harry Potter och Dödsrelikerna del 2! sen så vill ju ingen kolla på den med mig på bio så jag måste vänta tills den kommer ut på dvd D:

dagens artist :)

dagens artist är..
Lea Michele! :)





/annie

hejsan alla.
förlåt för dålig uppdatering men jag har inte gjort så mycket under dessa dagar som har gått.
idag var jag i stan med en kompis och jag köpte twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden som är på 560 sidor! så den kommer jag nu att läsa en bit framöver (dessutom eclipse).
iallafall så får vi se när jag skriver igen. bye sålänge.


godmorgon :)

Idag ska man nog inte göra så mycket, lega ute och steka i solen som Annie antagligen gör nu, eftersom hon inte bloggar. ;) Nej, jag skojar bara. Vet ni vad, jag tar nog ut en bok också! ;)


middag hos @rosita och @peter

middag hos vänner :) härligt. bloggar från mobilen, så jag kan inte lägga inn någon bild ;) puss ronja

midssomar ! :)

härligt med middsomar inte sant ? jag firar hos ett par kompisar, och här är det fullt ös !! trevligt folk med musik på nästan högsta volymen.

hur firar du midssommar ?? :)


hemma, at last! :D

annie här :) nu är jag hemma igen från rhodos (en ö utanför grekland. eller, jag kom hem igår men jag var jätte trött för att jag vaknade typ klockan (på natten) den morgonen. men nu ska jag börja skriva igen!

jag läste faktiskt 3 böcker när jag var borta så jag kommer väl skriva om dem sen. men inte nu, för nu är jag hos min morfar och vi ska snart äta tårta snart, mums! jag vill hälsa alla en glad midsommar! vad ska ni göra idag? :)


nelly.com

jag är med och röstar på nelly.com. klicka här för att var med du också.

sorry för dålig uppdatering

men jag har inte varit hemma på ett tag, och att annie inte heller är hemma. vart var det hon skulle till ? rhodos kanske ? ingen anning. igår blev det iallafall kolboda, för det var ju verkligen fullproppat där... med sandra och hampus♥, och vi skulle till ekanäs idag, men näe... i vilket fall så har jag inget mer att berätta just nu, kanske senare ♥

 

dagens artist

dagens artist är britney spears

dagens (morgonens) artist

Dagens artist är Akon!
akon - angel  ♥

facebook

hej.
ville bara säga att du kan lägga till mig på facebook. om du vill ha tag på mig. :)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000081167689
toppen. så gör detta nu! :) klicka här!

sommarlov!

äntligen har man gått ut skolan. nniorna kastade vattenbalonger på varandra mellan vagnarna i slutet, men det hade nog inte behövts eftersom det rengnade ganska kraftigt. vi hängde iallafall på jennifer ;)
så på mondag ska det vara himmla kul och tänka ''yes, slippa skooooooola!'' ^^ Ni får ha det toppen. ;)
en ''liten'' sommarbild ;) puss
ronja

dagens (morgonens) artist

Morgonens artist är...
Beyonce!

Taggad till 1000

Hej. Idag är det SKOLAVSLUTNING! Jippie.. Taggad till 1000 såklart. ;) Vilka skulle inte vara det?
En fråga bara : Har ni gått ut en eller ska ni det snart?? Kommentera och skriiiiv, vad ni kommer göra i sommar! :)

annie, = soligt och varmt land!

annie har lämmnat mig sj här i sverige, så jag är lite ledsen,,, nah det e jag inte,, men bara för att ni måste jag blogga för 2, ;( menmen, det får väll bli så då. kanske någon kan gästblogg istället för annie? ;)

dagens artist!

jaha, då var man tillbaka med dagens artist idag då!
dagens artist är......
'
ja... vem är det?

herregud, det är Justin Bieber!

åh herregud, den här tjejen är sååå cool. jag älskar henne. ;) ♥

Juicy Couture

Jag är med och tävlar om en hel väska full med Juicy Couture's märkesprudukter. Var med ni också, kanske ni har chansen och vinna. Tryck här, om ni vill vara med och tävla, för att komma till instuktionerna.
Jag är en solklar Juicy Couture Classic för jag verkligen älskar klassiskt mode. Och det finns nog inget som jag älskar mer. Såklart tycker jag om modet som är nu också, men hoppas att det ska finnas något blandat av dessa två mode-tiderna. Min dröm är att antingen bli skådespelare och flytta till USA, eller att bli designer (Foki är min förebild!) och flytta till Paris eller USA. Paris är ett underbart land med massor av olika mode. Om jag vinner skulle jag bli jätteglad för att det som står i Juicy Couture Classic faktiskt stämmer på mig. Det är nästan som om jag skulle kunna se mig själv med Juicy Couture's prudukter i handen och ler ett stort leénde. Puss Ronja.

SKOLAVSLUTNINGSKLÄDER!!

Hej. Tänkte lägga ut nån bild på mina avslutningskläder tills på fredag. :)

Hehe, a här har ni dom. :) Fint/fult?

Dagens artist

Dagens artist idag är gänget i Twilight!

dagens (morgonens) artist!

dagens artist är adele!



(gick inte att lägga in video?)

Hej ^^

Hej. Nu är jag (ronja) här igen. :) Uppdateringen, eller ska man kalla det nerdateringen, har varit usel, usel, usel på min sida. Men Annie har varit duktig och bloggat ser jag. tummen upp på det (y).
seeya

bunnies




!!!!!!!


MTV movie awards

ville bara påminna om att det är ju MTV movie awards ikväll, klockan 03:00 på mtv. jag ska inte kolla på galan live utan jag kollar på reprisen som går på lördag. här är tiderna för repriserna som går för ni som vill veta ^^ (källa)

måndag 6/6 21:55
tisdag 7/6 07:00
tisdag 7/6 11:40
tisdag 7/6 19:30
lördag 11/7 visar de galan om och om igen från 10:00 till 18:00
söndag 12/7 visar de galan om och om igen från 11:55 till 18:00

jag längtar så mycket!! särskilt eftersom de ska visa en BREAKING DAWN PART 1 SNEAK-PEAK!!!!! (glöm inte att rösta här)


dagens (kvällens) artist

dagens artist enligt mig får bli...
Jessie J!

price tag har fastnat på min hjärna ^^

3096 dagar

annie här! jag vet att det var jääätte länge sen jag bloggade men jag hade faktiskt inget att skriva om och jag kanske glömde bort att göra det...?
i alla fall så tänkte jag göra en bokrecension om en bok som jag läst nu när vi varit lediga i snart en vecka (börjar ju igen på tisdag).



boken heter 3096 dagar och handlar om Natascha Kampusch som också är författaren. när Natascha var tio år gammal och skulle gå till skolan så blev hon kidnappad av Wolfgang Prikolopil i sin hemstad i Tyskland. han förde henne till sitt hus och försökte göra henne till hans fånge. Natascha fick leva i en källare och endast komma upp efter en väldigt lång tid för att jobba för honom. men även fast han hållt henne som en fånge så kunde hon inte vara arg på honom. för även om han slog henne, slängde ner henne i källaren utan ljus eller lät henne svälta så fanns det en annan sida hos honom. han ville också ha någon som älskade honom och Natascha var tvungen att umgås med honom och göra som han sade för att överleva.
Natascha hade många gånger chansen att rymma men gjorde det inte. inte förrens en dag åtta år senare. när Natascha rymt så tog Wolfgang livet av sig.

boken är en självbiografi och jag tycker den var mycket bra.





RSS 2.0